GABOL 2022 - Нови раници за училище заредени с живот

GABOL 2022 - Нови раници за училище заредени с живот

8 април 2022
  • Сподели:

Колекции верни на стила Gabol, винаги в услуга на функционалноста и комфорта, в перфектен баланс с новите тенденции за деца и младежи - все по-модерни и адаптирани към възрастовия им диапазон.

Всичките колекции раници са с общ знаменател, който определя раниците на Gabol за училище: джобовете им. Дизайнерите на Габол ги смятат за велик съюзник, защото: „кой не носи стотици неща в училище? :)

Колекциите 2022 са с  множество технически и дизайнерски подобрения. Сред тях се откроява ангажиментът на компанията GABOL да произведе всички раници без ПВЦ -  тоест раници и аксесоари без поливинилхлорид, най-широко използваната пластмаса. Вместо това се използват по-отговорни към околната среда и устойчиви материали. Нова материя текстил със висока плътност и здравина. Тази година ПВЦ крачетата на дъното са заменени от специален полимерен слой за подсилване и плътност.

Като новост тази година всички колекции за момичета включват ключодържател -3 вида: помпон, пайети и цветни дървени мъниста. Повечето модели раници имат USB порт за зареждане и изход за слушалки.
Има и нови детайли като светлоотразителни елементи, странични каишки за намаляване обема на раницата при някои модели, както и реголируем колан за пристягане отпред на гърдите.

Новите ученически раници и аксесоари Габол са пълни с живот, положителна енергия и комфорт. Изключителен дизайн със собствен стил, създаден да подобри всеки ден.