Да изберем най-подходящата раница за училище - мисия възможна

Да изберем най-подходящата раница за училище - мисия възможна

6 април 2022
  • Сподели:

Знаете ли кой е най-важният аксесоар за един ученик - раницата!

Ученическата раница трябва да бъде здрава и сигурна, удобна с добро разпределение и разбира се не на последно място модерна!

Всеки родител знае, че неговото дете иска "готина" раница, за това изборът е толкова важен - трябва да съчетава всички тези качества.

В Limon ще намерите най-добрите и доказани марки раници - Cool Pack, Ars Una, Back Up, Gabol, .......

Основно правило при избор на училищна раница е възрастта на детето и класа.

За първите класове най-предпочитани се твърдите раници т. нар. "кутия". Дори и да ви се струват големи и груби, те са най-подходящи поради няколко фактора: Изключително леки и силно ергономични, за да предпазват гръбнака на малкия ученик :). Твърдото дъно поддържа раницата стабилна, без провисване и улеснява малчуганите когато трябва да извадят или приберат своите помагала и материали.

По-големите ученици от 4ти клас нагоре предпочитат по свободи модели, които с лекота да могат да метнат на гърба когато тичат из училище :) При тях същественото е разпределението, колкото повече отделения джобове и ципове, толкова по-добре. Децата от тези класове носят много учебници и тетрадки и е важно да бъдат добре подредени.

От голямо значение е и здравината на текстила, циповете и шевовете, тъй като всички знаем колко са тежки раници на нашите деца. Повечето големи производители дават гарация за здравина, за това е важно да се доверим на доказани марки.

Най-големите - тийнейджърите предпочитат по градски модели раници, които да стават и за ежедневието! За тях май най-важно е марката и дизайна, а не функционалността :)

И така в голямото море от предлагане на ученически раници - марки, модели, дизайни ние сме сигурни че ще изберете най-готината раница за Вашия ученик!